احمد ابوالحسنی؛ رئیس اتحادیه لیتوگرافان تهران در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با بیان اینکه قرار بود آخر سال یک محموله زینک ترخیص شود، عنوان کرد: به دلیل تعطیلات پایان سال، ترخیص این محموله به تعویق افتاد و روز گذشته (شنبه ۱۷ فروردین) ۷۰ هزار متر زینک روز گذشته از گمرک بندر شهیدرجایی در بندرعباس ترخیص شد.
وی افزود: این محموله که توسط یکی از واردکنندگان با ارز نیمایی به کشور وارد شده است، بعد از بارگیری تا روز سهشنبه به تهران میرسد.
ابوالحسنی با بیان اینکه احتمال کاهش قیمت زینک در بازار وجود دارد، گفت: قیمت زینک در روزهای پایانی سال گذشته به دلیل کمبود جنس افزایش یافت اما با ورود محموله جدید قطعا شاهد کاهش قیمت زینک در بازار خواهیم بود.
وی یادآور شد: در این زمینه به غیر از این نیز حدود ۱۳۰ هزار متر زینک که با ارز دولتی وارد کشور شده است تا پایان ماه ترخیص میشود.
به گزارش ایبنا، اکنون قیمت زینک در بازار به حدود ۴۰ هزار تومان رسیده است که بهای آن در روزهای بعد از تعطیلات نوروزی همچنان دچار نوسان است. |
 |